Over Stagebureau Sint Maarten

In de afgelopen 10 jaar heeft Stagebureau Sint Maarten langdurige en prettige samenwerkingsverbanden met hogescholen en bedrijven in het Caribisch gebied (St. Maarten en Curacao) opgedaan. Dankzij onze gedegen kennis over de huidige opleidingseisen, kunnen wij zeer diverse stages aanbieden die voldoen aan de verschillende gestelde stagevoorwaarden. Stagebureau Sint Maarten streeft naar een persoonlijke benadering binnen de stagebegeleiding. Dit borgen wij door vanaf het eerste moment van inschrijving met één en dezelfde contactpersoon te werken. Deze contactpersoon is er niet alleen voor de student, maar fungeert ook als contactpersoon naar de opleiding en ouders/verzorgers toe.

Hoe werkt het? Wat zijn de kosten?

Deze organisaties werken met ons samen

Wij hebben meer dan 10 jaar een nauwe verstandhouding met hogescholen en bedrijven in het Caribisch gebied

Roots

Huisvesting Sint Maarten en Curacao

Stage lopen op St. Maarten of Curaçao betekent er ook wonen. Er zijn diverse mogelijkheden. Wij hebben de woningen voor onze stagiaires geselecteerd op basis van makkelijke bereikbaarheid, veiligheid en prettige woonomgeving.

Lees alles over huisvesting

Een onvergetelijk avontuur op een tropisch eiland! Stagebureau Sint Maarten | Curaçao ondersteunt, begeleidt en faciliteert om jouw stage tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Over de organisatie

Stagebureau Sint Maarten/Curaçao wordt vertegenwoordigd door Georgette; in Curaçao word je verder persoonlijk begeleid onze lokale vertegenwoordiging. Ter plaatse wordt alles organiseert rondom je stageplaats, huisvesting, stagevergunning, ophalen van de luchthaven, en fungeert als helpdesk tijdens je stage en contactpersoon voor de thuisblijvers.

Stagebureau Sint Maarten | Curaçao biedt een uitgebreid pakket aan diensten

Het laatste nieuws

Bekijk onze blogs voor tips en andere relevantie informatie over stages op St. Maarten en Curaçao

DO’S & DONT’S CURAÇAO

Wat zijn nou de absolute do’s en dont’s. Absolute do’s zijn bijvoorbeeld een auto huren of kopen om mobiel te zijn,
Weten hoe je in het papiamentu groet, de mooiste stranden aan de westkust bezoeken, de Christoffelberg beklimmen, het hoogste punt van het eiland, op safaritrip gaan in het Struisvogel Farm. etc.

Doorgaan met lezen